Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook. udaja albanki ugovorena za srbe i crnogorce 2019-12-14

Inostranstvo Oglasi Posao Brak

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Javno savjetujem svima koji odluče da se žene iz Albanije da se klone izvjesne Vere iz Skadra, koja je klasični prevarant i pljačkaš. To je najčešće 100 do 200 evra, priča nam Dedaj, čija agencija je do sada sklopila preko 300 brakova između Albanki i državljana Srbije i Crne Gore. Nijedan Albanac vam to neće otvoreno reći, ali među njima vredi pravilo da su srpske svadbe najlepše i najveselije. Nekada ranije, ako mlada ima pasoš, a nekada i koji dan duže ako ga nema, jer procedura regulisanja pasoša traje od 4 do 20 dana, zavisno od toga da li je zatražen onaj koji se dobija urgentno i košta nešto više, ili pak u standardnoj proceduri. Veoma bitan faktor, možda pomalo i bizaran, ali svakako utiče na odluku mnogih Albanki da se udaju za Srbe je - svadba. Нажалост та кампња је доста успјешна, јер код једног броја дјевојака су успјели да омрзну Србе и Црногорце. Za opciju preko fejsbuka zasnao sam od jednog poznanika iz sela koje je susednom mom, jer se on prije mene tako oženio.

Next

devojke iz albanije

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Уколико се млада и младожења допадну једно другом, одлази се код младине куће, гдје она тражи сагласност родитеља за вјеридбу. Lažno predstavljanje prilikom ostavljanja podataka u poljima za slanje komentara nije dopušteno. Ipak, naglašava Dedaj, dolazak mladine porodice u obilazak mladoženje je uglavnom čista formalnost, jer je glavna stvar da su se djevojka i momak dopali jedno drugom, i da je sa obe strane saopštena istina o porodičnom i imovnom stanju, koje ne mora biti naročito sjajno da bi mlada pristala da se uda, jer Albanke u ruralnijim krajevima žive izuzetno teško. Јавно савјетујем свима који одлуче да се жене из Албаније да се клоне извјесне Вере из Скадра, која је класични преварант и пљачкаш. За опцију преко фејсбука заснао сам од једног познаника из села које је суседном мом, јер се он прије мене тако оженио. Ako već nestajemo, ne bi trebalo da to budo ni glupo a još manje dobrovoljno.

Next

devojke za udaju

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Zato ne odbijaju ni momke drugih nacionalnosti koji bi ih oženili, pa makar to bilo i posredstvom agencije. Mišljenja čitalaca su podeljena, jedni odobravaju ženidbu Albankom opravdavajući stav činjenicama kako su Albanke dobre žene, požrtvovane, poštuju svoje muževe i porodica im je svetinja, drugi su protiv. Boja je izmedju ljubicaste i trule visnje. Neko verovatno postane, pretpostavljam da to kod većine tih nije slučaj. A šta na to kažu devojke iz Albanije? Огромна је разлика између Албанаца из Албаније и оних са Косова и Метохије, прича Дедај. Ukoliko se mlada i mladoženja dopadnu jedno drugom, odlazi se kod mladine kuće, gdje ona traži saglasnost roditelja za vjeridbu. Posao je u Beogradu Smestaj za devojke iz unutrasnjosti je obezbedjen kao I placen put po dolasku.

Next

Inostranstvo Oglasi Posao Brak

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Дедај: Клонити се превараната Дедај упозорава да је пуно превараната у овом послу. Подразумијева се да младожења доноси прстен, уз неко ланче или наруквицу још за младу, а обавезан је и да јој купи један одевни комплет у коме излази из куће. Евентуално се удају у Грчкој, ако не у свом крају. Ти ожени онда православку европљанку и либералку, која се до 25е навозала и која неће да се уда и д рађа нове Србе него хоће д студира, а као православка иде недељом у цркву а у суботу је пола пијана…. O sebi ovde neću reći ništa posebno osim da sam ok devojka, a koga zanima bilo šta više neka se javi i saznaće.

Next

Albanke se masovno udaju za Srbe i beže od Albanaca: Imaju samo nekoliko uslova, a jedino Srbi ih ispunjavaju!

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Pitamo ga za proceduru postupka upoznavanja djevojaka iz Albanije sa momcima iz drugih država. Али не само то, већ и чињеница да је однос жена према мушкарцима пет према један. Више пута је била у затвору та Вера, и упркос томе поново се бави преварама, каже Дедај. Verujem da ce se lepo kombinovati, dajuci smek svakoj kombinaciji. Ипак, наглашава Дедај, долазак младине породице у обилазак младожење је углавном чиста формалност, јер је главна ствар да су се дјевојка и момак допали једно другом, и да је са обе стране саопштена истина о породичном и имовном стању, које не мора бити нарочито сјајно да би млада пристала да се уда, јер Албанке у руралнијим крајевима живе изузетно тешко. Koza je spolja, unutra je kozni ulozak, a postava je od platna. Po djonu bih rekla nove, pa.

Next

devojke za udaju

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Izbor klijenta je na tebi ti biraš. Svaki čovek nasleđuje mnogo bioloških faktora od predaka i svaka etnička grupa ima svojih bioloških posebnosti, čak se ljudi iz istog naroda koji žive u različitim krajevima zemlje podosta razlikuju po fizionomiji osim što imaju posebne i autentične dijalekte i drugačije običaje. Међутим, готово ниједна католкиња или муслиманка не прави питање ако супруг предложи да она прими православље и вјенча се у православној цркви. Zato se i kaže maternji jezik. Ako nemate živu veru u Boga sa pravilnim ispovedanjem vere i ne živite učeći se vrlini i u trudu da se dobro živi i ako ne živite evharistijski niste istinski Hrišćanin. Potrebne elitne devojke za posao V.

Next

udaja albanki ugovorena za srbe i crnogorce

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Sudbine koje su nam tako bliske, a istovremeno kao sa filmskog platna, dodirljive i živopisne, u kojima će sve devojke ovog, i nekog drugog grada sa zadovoljstvom pročitati priče iz kraja. Младићи одлазе, а дјевојке већином остају јер им патријархат на неки начин то налаже. To znači da si drugačija i da imaš nešto za šta druge žene ne znaju. Cao devojke ja se zovem nikola imam 23 godine iz paracin trazim ozbiljnu vrednu devojku za brak vezu udaju sa detetom ili bez detetom siromasnu iz siromasne porodice radim u obezbedjenje dao sam 33 oglasa niko se ne javlja mozda sam ruzan izgled mi nije bitan. Ми чак Албанцима са Косова не дамо наше дјевојке јер их сматрамо преварантима у највећем броју, док Србе и Црногорце доживљавамо на много позитивнији начин. Најчешће родитељи младе прије него се цијела ствар оконча захтјевају да се увјере у имовно стање будућег зета. Usluga agencije koja posreduje košta između 2.

Next

devojke za udaju

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Наш саговорник истиче да први пут говори за медије на ову тему, јер, каже, не воли саморекламирање. Cao devojke ja se zovem nikola imam 23 godine iz paracin trazim ozbiljnu vrednu devojku za brak vezu udaju sa detetom ili bez detetom siromasnu iz siromasne porodice radim u obezbedjenje dao sam 37 oglasa niko se ne javlja mozda sam ruzan izgled mi nije bitan moze da budete od. Zaobiđi te je, to je moj savet, a ostali su vrlo slični njoj. Ono uvek — ali baš uvek — nauči majčin jezik. Neretko se desi da se posvađaju, jer svi žele u Srbiju na svadbu! Predrasude i gluposti Dedaj kaže da su najveće gluposti i predrasude priče o tome kako Albanci preko žena žele da pojačaju svoj uticaj u Srbiji i Crnoj Gori. Sagovornik našeg portala objašnjava da se često dešava i da se upoznavanje vrši direktno kod mladine kuće, ukoliko to traži njena porodica. Усраћу се више од вас православаца којима нико други не ваља и није исправан.

Next

devojke za udaju

Devojke za udaju iz albanije oglasi facebook

Insistiraju da pođu i vide kako mladoženja živi i gdje mu je kuća. Pored Srba naučila je odlično srpski jezik. Pravoslavne Albanke žive na Jugu i one uglavnom nisu u nuždi za udajom van Albanije. Ali ne samo to, već i činjenica da je odnos žena prema muškarcima pet prema jedan. Izuzetno voli putovanja, prirodu, bisokop i pozorište.

Next